NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Terugbetaal- en Retourbeleid

Bij La Gracia streven we ernaar dat u volledig tevreden bent met uw aankopen. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn, bieden wij een duidelijk en eenvoudig retour- en terugzendbeleid.

Retourtermijn

 • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en te retourneren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Voorwaarden voor retournering

 • De producten dienen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking met alle geleverde toebehoren teruggestuurd te worden.

 • Voor producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behouden wij ons het recht voor om retournering te weigeren of slechts een deel van het betaalde bedrag te crediteren.

Retourproces

 1. Informeer ons via [email protected] over uw besluit om te retourneren, onder vermelding van uw bestelnummer.

 2. U ontvangt instructies voor de retourzending.

 3. Verzend de producten terug naar het opgegeven adres, bij voorkeur in de originele verpakking.

 4. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Terugbetaling

 • Na ontvangst en inspectie van de retourzending, streven we ernaar uw terugbetaling binnen 14 dagen te verwerken. De terugbetaling zal inclusief de standaard verzendkosten van de heenzending zijn, mits het gehele order retour komt.

 • Terugbetalingen worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode.

Uitzonderingen

 • Bepaalde producten zijn uitgesloten van retournering, zoals persoonlijke of hygiënische producten, tenzij deze bij levering defect zijn.

 • Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Contact

Mocht u vragen hebben over uw retourzending of het retourproces, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. Wij helpen u graag verder en streven ernaar uw ervaring met La Gracia zo aangenaam mogelijk te maken.

Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia