NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Zakelijke verhuur

Ruimte huren?

Bent u als professional op zoek naar een inspirerende locatie om uw yogalessen, ademsessies, cacao ceremonies, klankschaal sessies, massages, of gezichtsbehandelingen te geven? Ons Spiritueel Beauty Centrum biedt unieke ruimtes aan voor verhuur die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Wij nodigen u uit om onze veelzijdige ruimtes te ontdekken. Ons Spiritueel Beauty Centrum is de ideale plek om uw diensten aan te bieden en uw klanten een unieke ervaring te bezorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over verhuurmogelijkheden en tarieven.
decorative

Zaalruimtes

Ruimte 'Sparkle': Onze ruime en sfeervol ingerichte zaal 'Sparkle' biedt plaats aan maximaal 10 personen, ideaal voor groepsactiviteiten zoals yoga en meditatie. De zaal is voorzien van yoga matten en meditatiekussens.

Ruimte 'Heaven': De intieme yoga zaal 'Heaven' is geschikt voor kleinere groepen van 4 tot 6 personen. Deze ruimte is ideaal voor persoonlijke workshops of kleinere groepslessen.

Behandelruimtes

Behandelkamer 'Release': De behandelkamer 'Release' is uitgerust voor massages en gezichtsbehandelingen. Deze kamer beschikt over een elektrische stoel met warmtedeken en een multifunctionele beauty toren. U kunt gebruikmaken van diverse apparaten zoals een Skin Peeler, Ultrasound, Koeldamp Spray, Borstelapparaat, Vacuümzuig, Diamant Microdermabrasie, Vapozone en een loupelamp.

Behandelkamer 'Relax': Speciaal ingericht voor het plaatsen van wimperextensions, het verven van wenkbrauwen, of het waxen van het gezicht, biedt de 'Relax' kamer een serene omgeving voor het geven van beautybehandelingen.

Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia