NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Bindweefselmassage

Verjong jouw huid door ontspanning

en cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid. Het is een massage die de celvernieuwing activeert, en het spiergeheugen (contourvorming) versterkt. Gelaatsspieren zijn bepalend voor hoe we eruit zien, en met een regelmatige stimulatie creëren we een liftend effect. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien.

decorative
decorative
Team La Gracia

Aanvullende voordelen van een bindweefselmassage

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Tarieven

Losse behandelingen

Bindweefselmassage • 30 minuten
Reiniging, AHA Peel, bindweefselmassage en verzorging aanbrengen.
€ 34,95
Bindweefselmassage • 45 minuten
Standaard bindweefselmassage, aangevuld met 15 minuten lichttherapie.
€ 52,50

In kuurverband (6 sessies)

Bindweefselmassage • 30 minuten
Reiniging, AHA Peel, bindweefselmassage en verzorging aanbrengen.
€ 174,95
Bindweefselmassage • 45 minuten
Standaard bindweefselmassage, aangevuld met 15 minuten lichttherapie.
€ 219,75

Massage inclusief lichaamspakking

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt, je voelt je echt als herboren!

Dit komt doordat lichaamspakkingen snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid, maar ook in de diepere weefsels doordringen).

Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken, zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

De behandeling start met het scrubben van de huid (met natuurlijk dode zeezout) waardoor je huid gereinigd wordt en de pakking beter kan opnemen. Dan wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht. Daarna wordt het lichaam in een warmtedeken met folie gewikkeld. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met vochtige doeken afgenomen.

Voordelen van lichaamspakking naar een bindweefselmassage; Bindweefsel massage zorgt ervoor dat de doorbloeding opgang wordt geholpen, giftige stoffen worden vrij gemaakt en worden door de klei/leem pakking uit het lichaam opgenomen! Naar de behandeling voel je je weer herboren!

Tarief

Bindweefselmassage met lichaamspakking
Standaard bindweefselmassage, aangevuld met 15 minuten lichttherapie en lichaamspakking.
€ 59,95

Wat zeggen onze klanten

Ik wil iedereen die geestelijk vast zit deze healing aanraden. Hoewel eenieder het op zijn/haar eigen manier zal ervaren, je hebt er echt veel aan. Ook als je niet spiritueel bent ingesteld.
Tim Schipper
Bij Samantha van La Gracia als eens deelgenomen aan een cacao ceremonie en een klankschaal massage mogen ontvangen. Niet te zweverig, maar heel puur. Het gaf mij nieuwe inzichten en innerlijke rust en kracht.
Linda Pol
Ik wilde even laten weten dat ik sinds de healing van dinsdag echt megaveel energie heb (ik heb niet eens meer cafeïne nodig... en mijn middagslaapjes ook niet).
Talitha van Dulm
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia