NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Bindweefselmassage

Verjong jouw huid door ontspanning

en cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. De doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid. Het is een massage die de celvernieuwing activeert, en het spiergeheugen (contourvorming) versterkt. Gelaatsspieren zijn bepalend voor hoe we eruit zien, en met een regelmatige stimulatie creëren we een liftend effect. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien.

decorative
decorative
Team La Gracia

Aanvullende voordelen van een bindweefselmassage

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Tarieven

Losse behandelingen

Bindweefselmassage • 30 minuten
Reiniging, AHA Peel, bindweefselmassage en verzorging aanbrengen.
€ 34,95
Bindweefselmassage • 45 minuten
Standaard bindweefselmassage, aangevuld met 15 minuten lichttherapie.
€ 52,50

In kuurverband (6 sessies)

Bindweefselmassage • 30 minuten
Reiniging, AHA Peel, bindweefselmassage en verzorging aanbrengen.
€ 174,95
Bindweefselmassage • 45 minuten
Standaard bindweefselmassage, aangevuld met 15 minuten lichttherapie.
€ 219,75

Massage inclusief lichaamspakking

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt, je voelt je echt als herboren!

Dit komt doordat lichaamspakkingen snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid, maar ook in de diepere weefsels doordringen).

Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken, zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

De behandeling start met het scrubben van de huid (met natuurlijk dode zeezout) waardoor je huid gereinigd wordt en de pakking beter kan opnemen. Dan wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht. Daarna wordt het lichaam in een warmtedeken met folie gewikkeld. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met vochtige doeken afgenomen.

Voordelen van lichaamspakking naar een bindweefselmassage; Bindweefsel massage zorgt ervoor dat de doorbloeding opgang wordt geholpen, giftige stoffen worden vrij gemaakt en worden door de klei/leem pakking uit het lichaam opgenomen! Naar de behandeling voel je je weer herboren!

Tarief

Bindweefselmassage met lichaamspakking
Standaard bindweefselmassage, aangevuld met 15 minuten lichttherapie en lichaamspakking.
€ 59,95

Wat zeggen onze klanten

De meditatie en SELF-healingactivatie van de avond vond ik prachtig en een hele mooie aanvulling op elkaar. In de meditatie kon ik godin Isis weer ontmoeten en ervaren dat ik het contact nog niet helemaal toeliet. In de SELF-healing activatie werden blokkades meer stromend en geheeld. Ik kon daarin zoveel verschillende emoties ervaren.

Uiteindelijk voelde ik me veel meer in mijn lichaam gezakt en kan ik echt een bevrijding ervaren. Alsof er een stukje ballast van me af is en mijn natuurlijke staat nog meer kan stromen. Mijn blije en vurige mij hebben weer wat meer ruimte gekregen.
Liefs Avani
Fantastisch mens, wat een positief energieke vrouw de eigenaresse. Behandeling was een hele mooie ervaring. Reconnective healing!
Femke v.Esch
Lieve Samantha,
Dank je wel voor de kundalini sessie afgelopen vrijdag. Het heeft mij rust in mijn lichaam en hoofd gegeven en meer ruimte voor om bepaalde inzichten te krijgen om zaken anders aan te pakken.
Ik voel me heel fijn bij jou en je geeft zo een vertrouwd veilig gevoel. De ruimte is ook zo heerlijk zen en rustgevend.
Ik zal snel weer komen voor de volgende sessie😊❤️
Tamara Cvitkovac
Je voelt je altijd heel welkom en ze geven goede adviezen. Zeker een aanrader voor alle beauty behandelingen! Maar in het bijzonder vandaag een hele mooie cacao ceremonie mogen meemaken met een mooi persoon die ons hier doorheen begeleiden. Heel dankbaar voor zo'n bijzonder ervaring. Ook weer een echte aanrader al is het alleen al voor de ervaring en de rust/ontspanning dat het je geeft.
Anoeska Gidding
Vandaag een geweldige healing mogen ondergaan met cacao wat een bijzondere ervaring
Samatha je bent een prachtige vrouw met veel levenservaring en heb je opengesteld zodat ik dat zelf ook zo kon doen….. en eindelijk mocht voelen
Dankjewel
Als toetje samen een moonboard gemaakt om voor 2024 doelen te visualiseren
Een echte aanrader
Tot volgend jaar🫶🏼
Monique
Thuiskomen! Hier word ik onwijs gelukkig en in de watten gelegd. Zo fijn en kundige meiden, met veel liefde en passie voeren ze de behandelingen uit. Ik kom hier heel graag 💗
Babs de bijl
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia