NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Samantha Wintens

Salon Impressie

Ontdek de genezende en rustgevende kracht van La Gracia

Stap binnen in de serene wereld van La Gracia, waar elke hoek de genezende en rustgevende kracht van holistische zorg ademt. Onze salon is speciaal ontworpen als een oase van kalmte, waar u de dagelijkse hectiek achter u kunt laten en zich kunt onderdompelen in een ervaring die zowel uw lichaam als geest verfrist.

Met zorgvuldig gekozen kleuren, natuurlijke materialen en een rustgevende atmosfeer, nodigt La Gracia u uit voor een reis van ontspanning en herstel. Hier wordt elke behandeling een moment van pure rust, waardoor u verjongd en vol nieuwe energie weer naar buiten stapt.

Een holistische ervaring
als nooit tevoren.

Zoekt u als professional een inspirerende plek voor het geven van uw yogalessen, ademwerk sessies, cacao ceremonies, klankschaalmeditaties, massages of gezichtsbehandelingen? Bij ons Spiritueel Beauty Centrum hebben we prachtige ruimtes beschikbaar die naadloos aansluiten op wat u nodig heeft.

We nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze divers ingerichte ruimtes. Ons centrum vormt de perfecte achtergrond om uw workshops of sessies te organiseren en uw cliënten een bijzondere ervaring te bieden.

Voor meer details over het huren van een ruimte en onze aantrekkelijke tarieven, staan we u graag te woord. Ontdek de mogelijkheden om bij ons uw passie en professionaliteit te delen in een omgeving die uw werk inspireert.

Wat zeggen onze klanten

Ik wil iedereen die geestelijk vast zit deze healing aanraden. Hoewel eenieder het op zijn/haar eigen manier zal ervaren, je hebt er echt veel aan. Ook als je niet spiritueel bent ingesteld.
Tim Schipper
Bij Samantha van La Gracia als eens deelgenomen aan een cacao ceremonie en een klankschaal massage mogen ontvangen. Niet te zweverig, maar heel puur. Het gaf mij nieuwe inzichten en innerlijke rust en kracht.
Linda Pol
Ik wilde even laten weten dat ik sinds de healing van dinsdag echt megaveel energie heb (ik heb niet eens meer cafeïne nodig... en mijn middagslaapjes ook niet).
Talitha van Dulm
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia