NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Klankschaalmassage

Harmonieuze en zuiverende effecten

Een klankschalenmassage biedt een unieke vorm van ontspanning en heling, waarbij de harmonieuze en zuiverende effecten van klankschalen centraal staan. Deze bijzondere schalen, bekend om hun diepe resonantie, raken niet alleen het oor, maar ook de ziel, en hun trillingen worden door het gehele lichaam gevoeld. Het is een ervaring die verder gaat dan luisteren alleen; het is een volledige lichamelijke sensatie die zowel de geest als het lichaam aanspreekt.

decorative
decorative
Team La Gracia

Wat bereik je met een klankschaalmassage?

De subtiele maar krachtige klank en vibraties van de klankschalen dringen diep door in uw lichaam, met als doel de natuurlijke frequentie en harmonie te herstellen. Dit kan helpen om zowel fysieke als mentale onbalans aan te pakken, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs geheel verdwijnen. De klankschalen, met hun exotische en aanhoudende klank, creëren een langdurig zwevende toon die een diepe staat van ontspanning faciliteert.

Over de sessies

Tijdens uw sessie, die ongeveer 60 minuten duurt, wordt u ondergedompeld in een omgeving van klank die uw lichaam en geest uitnodigt tot een diepe heling en herstel. Deze behandeling is niet alleen een auditieve ervaring, maar ook een diepgaande fysieke en emotionele reis. De klankschalenmassage is een effectieve manier om stress te verminderen, het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en een diep gevoel van vrede en welzijn te bevorderen.

Gun uzelf de kans om de transformerende kracht van een klankschalenmassage te ervaren, waar de tijdloze vibraties een pad naar innerlijke harmonie en balans openen.

Uw behandeling duurt ongeveer 60 min | Prijs € 65,00

Wat zeggen onze klanten

De meditatie en SELF-healingactivatie van de avond vond ik prachtig en een hele mooie aanvulling op elkaar. In de meditatie kon ik godin Isis weer ontmoeten en ervaren dat ik het contact nog niet helemaal toeliet. In de SELF-healing activatie werden blokkades meer stromend en geheeld. Ik kon daarin zoveel verschillende emoties ervaren.

Uiteindelijk voelde ik me veel meer in mijn lichaam gezakt en kan ik echt een bevrijding ervaren. Alsof er een stukje ballast van me af is en mijn natuurlijke staat nog meer kan stromen. Mijn blije en vurige mij hebben weer wat meer ruimte gekregen.
Liefs Avani
Fantastisch mens, wat een positief energieke vrouw de eigenaresse. Behandeling was een hele mooie ervaring. Reconnective healing!
Femke v.Esch
Lieve Samantha,
Dank je wel voor de kundalini sessie afgelopen vrijdag. Het heeft mij rust in mijn lichaam en hoofd gegeven en meer ruimte voor om bepaalde inzichten te krijgen om zaken anders aan te pakken.
Ik voel me heel fijn bij jou en je geeft zo een vertrouwd veilig gevoel. De ruimte is ook zo heerlijk zen en rustgevend.
Ik zal snel weer komen voor de volgende sessie😊❤️
Tamara Cvitkovac
Je voelt je altijd heel welkom en ze geven goede adviezen. Zeker een aanrader voor alle beauty behandelingen! Maar in het bijzonder vandaag een hele mooie cacao ceremonie mogen meemaken met een mooi persoon die ons hier doorheen begeleiden. Heel dankbaar voor zo'n bijzonder ervaring. Ook weer een echte aanrader al is het alleen al voor de ervaring en de rust/ontspanning dat het je geeft.
Anoeska Gidding
Vandaag een geweldige healing mogen ondergaan met cacao wat een bijzondere ervaring
Samatha je bent een prachtige vrouw met veel levenservaring en heb je opengesteld zodat ik dat zelf ook zo kon doen….. en eindelijk mocht voelen
Dankjewel
Als toetje samen een moonboard gemaakt om voor 2024 doelen te visualiseren
Een echte aanrader
Tot volgend jaar🫶🏼
Monique
Thuiskomen! Hier word ik onwijs gelukkig en in de watten gelegd. Zo fijn en kundige meiden, met veel liefde en passie voeren ze de behandelingen uit. Ik kom hier heel graag 💗
Babs de bijl
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia