NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Klankschaalmassage

Harmonieuze en zuiverende effecten

Een klankschalenmassage biedt een unieke vorm van ontspanning en heling, waarbij de harmonieuze en zuiverende effecten van klankschalen centraal staan. Deze bijzondere schalen, bekend om hun diepe resonantie, raken niet alleen het oor, maar ook de ziel, en hun trillingen worden door het gehele lichaam gevoeld. Het is een ervaring die verder gaat dan luisteren alleen; het is een volledige lichamelijke sensatie die zowel de geest als het lichaam aanspreekt.

decorative
decorative
Team La Gracia

Wat bereik je met een klankschaalmassage?

De subtiele maar krachtige klank en vibraties van de klankschalen dringen diep door in uw lichaam, met als doel de natuurlijke frequentie en harmonie te herstellen. Dit kan helpen om zowel fysieke als mentale onbalans aan te pakken, waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs geheel verdwijnen. De klankschalen, met hun exotische en aanhoudende klank, creëren een langdurig zwevende toon die een diepe staat van ontspanning faciliteert.

Over de sessies

Tijdens uw sessie, die ongeveer 60 minuten duurt, wordt u ondergedompeld in een omgeving van klank die uw lichaam en geest uitnodigt tot een diepe heling en herstel. Deze behandeling is niet alleen een auditieve ervaring, maar ook een diepgaande fysieke en emotionele reis. De klankschalenmassage is een effectieve manier om stress te verminderen, het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en een diep gevoel van vrede en welzijn te bevorderen.

Gun uzelf de kans om de transformerende kracht van een klankschalenmassage te ervaren, waar de tijdloze vibraties een pad naar innerlijke harmonie en balans openen.

Uw behandeling duurt ongeveer 60 min | Prijs € 65,00

Wat zeggen onze klanten

Ik wil iedereen die geestelijk vast zit deze healing aanraden. Hoewel eenieder het op zijn/haar eigen manier zal ervaren, je hebt er echt veel aan. Ook als je niet spiritueel bent ingesteld.
Tim Schipper
Bij Samantha van La Gracia als eens deelgenomen aan een cacao ceremonie en een klankschaal massage mogen ontvangen. Niet te zweverig, maar heel puur. Het gaf mij nieuwe inzichten en innerlijke rust en kracht.
Linda Pol
Ik wilde even laten weten dat ik sinds de healing van dinsdag echt megaveel energie heb (ik heb niet eens meer cafeïne nodig... en mijn middagslaapjes ook niet).
Talitha van Dulm
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia