NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

SELF Healing Activatie

Activeer jouw levenskracht

SELF is een afkorting voor Source Energy Lifeforce Flow. Het is een combinatie van het activeren van jouw levenskracht en de bronenergie door jou heen te laten stromen. Door deze samenwerking wordt jou innerlijke systeem versterkt en bekrachtigd. Hierdoor ontstaat een ultieme uitlijning om de wijsheid en de krachtige energie doorstroming te bieden. Deze energie heeft een intelligentie en zal jou precies geven wat jij op dit moment aankan. Door deze uitwisseling van energie vind er een enorme shift plaats naar een hoger bewustzijn.

Tijdens de sessie ga je ontspannen liggen op een yogamatje met je ogen dicht. Er wordt muziek gedraaid die voldoet aan een bepaalde frequentie (het staat best hard) het gaat erom dat de trillingen de energie laten stromen en om het te voelen hoef je alleen maar jouw lichaam en geest te ontspannen. Probeer zonder verwachtingen je over te geven aan het proces. De facilitator kan je zacht aanraken op verschillende energiepunten. Mocht je dit niet fijn vinden laat dat dan op tijd weten.

De vibratie, frequentie en het geluid zorgen voor verschuivingen. Interne processen worden geactiveerd. Traumatische ervaring en/of diep gewortelde conditionering worden losgetrild. Blokkades worden opgeheven. De levensenergie gaat weer stromen!

decorative
decorative
Team La Gracia

Wat brengt een SELF sessie mij?

De voordelen van een SELF sessie zijn voor iedereen verschillend en heel persoonlijk. Ervaringen die waargenomen kunnen worden tijdens de sessie zijn onder andere;

  • Lichamelijke bewegingen; bewegen van armen, benen, rug. Trillen van oogleden,

  • Zien van kleuren, visioenen,

  • Emotionele ontlading; boosheid, verdriet, vreugde, gelach,

  • Verschillende sensaties in het lichaam,

  • Gevoel van bliss,

  • Het ervaren van temperatuurverschillen.

Samantha's advies

Bij het regelmatig uitoefenen van een SELF sessie ontstaat er een diepgaande hernieuwde verbinding van de hersenpatronen en het centrale zenuwstelsel.

Het is aan te raden om in het begin regelmatig sessies te doen. Voor een volledig activatie raad ik minimaal 3 tot 5 sessies aan.

Tarief

SELF Healing Activatie (Kundalini)
Prijs per sessie.
€ 77
De SELF Healing sessies zijn in groepsverband (6 personen).

Bekijk onze massagebehandelingen

Wat zeggen onze klanten

Ik wil iedereen die geestelijk vast zit deze healing aanraden. Hoewel eenieder het op zijn/haar eigen manier zal ervaren, je hebt er echt veel aan. Ook als je niet spiritueel bent ingesteld.
Tim Schipper
Bij Samantha van La Gracia als eens deelgenomen aan een cacao ceremonie en een klankschaal massage mogen ontvangen. Niet te zweverig, maar heel puur. Het gaf mij nieuwe inzichten en innerlijke rust en kracht.
Linda Pol
Ik wilde even laten weten dat ik sinds de healing van dinsdag echt megaveel energie heb (ik heb niet eens meer cafeïne nodig... en mijn middagslaapjes ook niet).
Talitha van Dulm
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia