NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Reconnectieve Healing

Reconnective healing is een nieuwe benadering van gezondheid en van vooruitgang in je leven. Het brengt meer evenwicht, duidelijkheid en verbinding in ons leven. Verbinding met onszelf en met onze omgeving. Reconnective Healing is geen vervanging voor de reguliere medische zorg. Het heeft ook niet te maken met rituelen, magie, hypnose of suggestie. Reconnective Healing is altijd gericht op persoon als geheel en niet op een enkele klacht of symptoom van het fysieke lichaam.

Het kan prima samen gaan met andere vormen van zorg. Healing is een fantastische aanvulling hierop. Healing werkt gewoon! Het is inmiddels aangetoond en bewezen door de wetenschap. Ik heb deelgenomen aan de cursus van reconnective healing van Eric pearl een Amerikaanse chiropractor die deze gave heeft gekregen. Hij ontdekte dat hij het iedereen kon leren, en reist hiervoor de hele wereld af.

Voor een Reconnective healing sessie reserveer ik 45 minuten.

Uw behandeling duurt ongeveer 30 min | Prijs € 65

decorative
decorative
Team La Gracia

Wat brengt reconnectieve healing mij?

Reconnectieve Healing biedt een diepe verbinding met jezelf en het universum door middel van unieke energiefrequenties. Het kan diverse voordelen opleveren:

  • Fysieke Genezing: Stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, wat kan leiden tot verbeteringen in gezondheid.

  • Emotionele Balans: Helpt emotionele blokkades los te laten en bevordert innerlijke vrede.

  • Mentale Helderheid: Biedt grotere helderheid, vermindert stress en creëert een positievere mindset.

  • Spirituele Groei: Versterkt je verbinding met het universum, verhoogt intuïtie en verruimt bewustzijn.

  • Levensveranderingen: Kan leiden tot verbeterde relaties, nieuwe kansen, en een verhoogd gevoel van levensdoel.

De ervaring is persoonlijk en de uitkomsten variëren, maar Reconnectieve Healing biedt een pad naar holistische heling en persoonlijke groei.

Wat zeggen onze klanten

Ik wil iedereen die geestelijk vast zit deze healing aanraden. Hoewel eenieder het op zijn/haar eigen manier zal ervaren, je hebt er echt veel aan. Ook als je niet spiritueel bent ingesteld.
Tim Schipper
Bij Samantha van La Gracia als eens deelgenomen aan een cacao ceremonie en een klankschaal massage mogen ontvangen. Niet te zweverig, maar heel puur. Het gaf mij nieuwe inzichten en innerlijke rust en kracht.
Linda Pol
Ik wilde even laten weten dat ik sinds de healing van dinsdag echt megaveel energie heb (ik heb niet eens meer cafeïne nodig... en mijn middagslaapjes ook niet).
Talitha van Dulm
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia