NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Mijn spirituele ontwaking

Ontwaking

Mijn spirituele ontwaking startte na mijn eerste healing. Na mijn eerste healing werden mijn dromen sterker en duidelijker, ik kon zelfs mijn dromen voorspellen. In mijn droom kreeg ik vaak door dat ik last had van teveel zelfmedelijden. Ik werd wakker en was dan zwaar geïrriteerd. Hoe konden ze nou vinden dat ik teveel zelfmedelijden had? En dat na alles wat ik had meegemaakt. Doordat het continu werd herhaald in mijn droom, werd ik me bewust van het feit dat ik vaak over mijn verleden sprak en daardoor veel gesprekken had die een negatief invloed hadden op mijn leven. Door continu over het verleden te spreken, werd er in mij een soort haat aangewakkerd. Dat richtte alleen maar schade aan! Boosheid is slecht voor je relaties, je gezondheid en je zelfrespect.

Dromen

In mijn dromen werd ik juist aangemoedigd om meer leuke dingen te doen. Het helpt mij om het verleden te laten rusten en te leven in het hier en nu. Leven in het verleden heeft mij alleen maar tot stilstand gebracht! Dit doe ik bijvoorbeeld door te mediteren, cacao ceremonies en door het geven en ontvangen van klankschaalmassages. Mindfulness noemen we dit ook wel. Door heel bewust hier mee om te gaan ben ik beter in staat om te luisteren naar mijn lichaam en naar de taal van mijn dromen.
Als je de taal van dromen gaat begrijpen is het een gids voor het leven.  Dromen kunnen je troosten, de weg wijzen, antwoorden geven, aanmoedigen, inzichten geven, of een spiegel voorhouden.
Wil jij ook meer contact maken met je spirituele kant en mindful leven? Boek hier dan bijvoorbeeld een healing of klankschaalmassage.

#healing #elst #overbetuwe #spiritualawakening
#spiritualbeautysalon #love #lovevibes #lovevibration
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia