NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Mijn eerste healing

Ik kom uit een leven waar geweld en drugs aan de orde van de dag waren. Het ging met mij heel slecht toen ik een jaar of 29 was. Ik was zwaar overspannen en zag het leven vaak niet meer zitten. Alles om mij heen was donker. Drukke omgevingen kon ik niet meer handelen. Als ik de winkel in liep, wist ik niet meer wat ik daar deed. De drukte van mensen benauwde mij. In paniek ging ik dan de winkel weer uit! De druk op mijn borst was onmenselijk en nam mijn hele levensenergie weg.  Ik had niet meer de kracht om nog positief in het leven te staan. 

Een goede vriend van mij kon het niet meer aanzien. Hij stelde mij voor om een sessie Reiki yoga te gaan doen. Die kreeg ik van hem cadeau (het mooiste kado uit mijn leven). Ik voelde me zo wanhopig, ik wilde alles doen om mijn leven te verbeteren.

Ik ging op zoek en kwam uit bij Daphne, die in het verleden reiki yoga gaf, maar zij  was overgestapt naar reconnective healing. Daarmee kon ze veel meer mee bereiken.  Tijdens  de intake vertelde ze over de frequenties en de kleuren die ik kon waarnemen. Ik dacht, jij hebt echt teveel Sciencefiction films gezien! Ik was erg sceptisch.  Ze straalde echter zoveel liefde en rust uit dat ik me eraan over gaf. Ik ging liggen en gaf me er aan over.

Toen ze startte met de healing, voelde ik een warmte over me heen komen. Mijn armen werden zwaar en het voelde alsof ze omhoog gingen. 

Opeens zag ik een heel fel geel licht. “Schijnt ze nou met een zaklamp in mijn ogen? Of lig ik nu in de zon en zie ik daarom dat felle licht en heb ik het daarom zo warm”? Ineens zag ik een klein paars balletje dat continu heen en weer ging. Ik dacht;  mmm dat is vreemd”. Ze raakt mijn arm aan, ik mocht rustig bijkomen. Toen ze me aanraakte, zag ik Katy Perry (de zangeres) voor me.  Na de behandeling praatten we wat na en vroeg zij me wat ik had waargenomen. Ik vertelde alles, behalve dat ik Katy Perry zag.  Ik dacht als ik dat zeg, verklaart ze me voor gek.

Op het moment dat ik in mijn auto stapte,  zette ik de radio aan en wat hoorde ik, Katy Perry met Fire work. Ik moest nog wat boodschappen doen en waar ik ook naar binnen liep, hoorde ik Katy Perry met Fire work. Toen ik op de snelweg reed, besefte ik pas dat dit te maken had met de healing en dat dit een boodschap was van het universum! Ik barstte in tranen uit. Krijg ik nou echt hulp van het universum, heeft deze healing dan echt geholpen?

Ik was zo nieuwsgierig geworden dat ik meerdere healings achter elkaar deed.  Keer op keer zag ik kleuren en ik zag meerdere malen visioenen.  Na de healings kwam ik weer terug in mijn kracht en mijn spiritualiteit ontwikkelde zich enorm snel. Ik kreeg weer energie en kon weer met een frisse blik naar de toekomst kijken. 

Zit u nou in situaties die onmogelijk lijkt om uit te komen? Dan kan ik u vertellen, dat niks onmogelijk is. Reconnective healing brengt balans en heelheid op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.  Echt het proberen waard! 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie dan zijn wij het beste bereikbaar via whatsapp op telefoonnummer 0682009142

 

Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia