NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Massages

Ontspannende massages

Welkom op de massagepagina van La Gracia, waar elke aanraking een stap is naar diepere harmonie en welzijn. In ons centrum begrijpen we hoe essentieel massages zijn voor zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid.

Onze deskundig uitgevoerde massages zijn ontworpen om niet alleen spierspanningen te verlichten, maar ook om een brug te slaan tussen lichaam en geest, waardoor een unieke staat van ontspanning en verjonging ontstaat.

Ontdek ons veelzijdige aanbod, van de revitaliserende bindweefselmassage tot de serene klankschalenmassage, elk met hun eigen bijzondere vermogen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te activeren. Laat La Gracia je begeleiden op deze reis van herstel en hernieuwde energie.

decorative
decorative

Wat zeggen onze klanten

Ik wil iedereen die geestelijk vast zit deze healing aanraden. Hoewel eenieder het op zijn/haar eigen manier zal ervaren, je hebt er echt veel aan. Ook als je niet spiritueel bent ingesteld.
Tim Schipper
Bij Samantha van La Gracia als eens deelgenomen aan een cacao ceremonie en een klankschaal massage mogen ontvangen. Niet te zweverig, maar heel puur. Het gaf mij nieuwe inzichten en innerlijke rust en kracht.
Linda Pol
Ik wilde even laten weten dat ik sinds de healing van dinsdag echt megaveel energie heb (ik heb niet eens meer cafeïne nodig... en mijn middagslaapjes ook niet).
Talitha van Dulm
Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia