NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Tekens van godin Venus

De afgelopen tijd heb ik deze woorden vaak herhaald, met veel verwondering. Hoe bijzonder is het om tekens te krijgen, zo duidelijk. Dat mag en kan ik niet meer negeren! Samenwerken met goden en godinnen werkt voor mij als een van de meest krachtige healings die er bestaat. Ze herhalen hun boodschappen dagelijks: samenwerken is de sleutel. De kracht zit in de geest. Deze goddelijke wet zal ik met heel mijn hart vervullen. De tekens die ik heb gekregen van godin Venus zijn verbazingwekkend mooi!

Het eerste teken van godin Venus

Na meerdere tekens van verschillende goden te hebben ontvangen, vroeg ik godin Venus om een teken. Ik vroeg haar of ik met haar mocht samenwerken en of zij mij een teken wilde geven. Op een zaterdagochtend reed ik naar mijn werk. Het was nog vroeg en donker. Ik keek naar de lucht en zag een roze vlek. Zo intens roze van kleur dat ik mijn auto parkeerde en er een foto van maakte.

Het was prachtig! Verschillende keren keek ik met grote verwondering naar de foto. Pas aan het eind van de dag realiseerde ik mij dat dit de kleuren van godin Venus waren: beige van de planeet Venus, roze en groen van het hartchakra. Ze had mij dus wel degelijk gehoord en gaf mij dit prachtige teken.

horizon met paars licht door regenwolken effect
hartvormig gat in yogamat
Twee weken geleden, op vrijdag (de dag van godin Venus), bereidde ik me voor op een ceremonie. Ik zat in meditatie en zag dat godin Venus een tempel plaatste in de ceremonieruimte. Soms kan ik nog wat sceptisch zijn en denken: deed ik dit met mijn geest? Of was dit echt de aanwezigheid van de godin? Ik had een kooltje gebrand om de ruimte te zuiveren.

Toen ik even naar de keuken liep en terugkwam, was het kooltje ontploft. Er zat een brandgat in mijn yogamat, en tot mijn verbazing was dit in de vorm van een hart. Zij staat in verbinding met ons hartchakra en gaf me deze prachtige bevestiging: "Je hebt het goed gezien". Ik ben er en plaats mijn tempel om jullie harten te helen.

Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia