NIEUW: Bath Rituals by La Gracia - Kijk in onze webshop!

Bewustwording – 6 tekenen van het universum

Een oude vriendin kwam op bezoek en vertelde mij dat zij een cursus had gevolgd genaamd ‘Merkabah! Ze vertelde over haar leraar die het Christus bewustzijn heeft. Ik was direct geïnteresseerd omdat ik een bijzondere band heb met Jezus.  Als kind had ik de verschijning van Jezus gezien.  Ik woonde bij mijn opa en oma. Mijn opa was hertrouwd met een 10 jaar jongere vrouw. En uit die relatie ontstonden nog 3 kinderen. Hun 2 jongste kinderen waren van mijn leeftijd en ik beschouwde hen als mijn broer en zus. Ik sliep samen met mijn zusje in een stapelbed. Op een nacht werd ik wakker en zag op een schilderij aan de wand het gezicht van Jezus. Ik sprong uit bed en rende naar mijn oma toe. “Oma, oma, je moet wakker worden Jezus is op mijn slaapkamer.” “Ach kind je hebt vast gedroomd, ga maar weer lekker slapen.” Ik ging terug naar bed en kroop onder de deken. Nieuwsgierig keek ik toch weer naar het schilderij. Weer zag ik het gezicht van Jezus.  Nu nog komt hij regelmatig in mijn dromen voor. Soms om mij te corrigeren, en soms om mij gerust te stellen.

De dag dat mijn vriendin langs kwam om over de cursus Merkaba te vertellen, heb ik me gelijk aangemeld . Ik moest weten wie die man was en wat voor band hij had met Jezus.

Een dag voordat ik na de cursus moest stond ik in de keuken en begon te twijfelen. Moet ik dit nou wel doen? Is het niet zonde van mijn tijd en geld? Drie dagen lang cursus is best veel. Geloof het of niet ik kan echt nog steeds sceptisch zijn en op spiritueel gebied ik neem niet zomaar klakkeloos wat aan.

Ik vulde mijn glas met lauwwarm water en voegde daar wat kaneel aan toe dat neem ik elke ochtend met een theelepel met manuka honing. Er viel een druppel op het aanrecht in een vorm van een hart met lichtstralen. Nu wist ik het zeker ik moest het doen! Daar hoefde ik niet meer aan te twijfelen. Ik ontving mijn eerste teken.

Mijn eerste teken

Op de dag van de cursus hoorde ik direct toen ik wakker werd het liedje Multicolor en dat kreeg ik niet meer uit mijn hoofd.  Tijdens de cursus leerde wij over de krachtige healings die je kunt geven met heilige geometrie zoals het medicijnwiel. Dat wordt afgebeeld als een rondje met een kruis erin.  We deden veel meditaties en mochten hierbij onze eigen aura visualiseren met de kleur die wij wilden. Ik visualiseerde de regenboog –  Ah Multicolor, dacht ik!

We spraken over hoe belangrijk het was om je water te zuiveren. MET DE NADRUK OP ZEER BELANGRIJK!  We hadden het over de verschillende soorten energieën in ons universum. Zoals bijvoorbeeld de draken energie.  Er kwam veel op me af, en de 3 lange intensieve dagen hadden me best uitgeput.  Op de lange terugweg naar huis kon ik alles even rustig overdenken.

Ik stapte de auto in en dacht, tja dranken energie ga dat maar eens aan iemand vertellen… Ik ging toch weer een beetje twijfelen aan de echtheid van de cursus. Ik dacht; nee Sam, niet twijfelen, je hebt een duidelijk signaal gekregen – het hart met lichtstralen! Toen ik de straat uit reed verscheen er een mega grote regenboog, Multicolor! Met grote ogen keek ik ernaar. Hij was zo groot en zo mooi dat ik de auto uitstapte om een foto te maken. Weer een teken van het universum, mijn tweede.

Mijn tweede teken

Op de snelweg keek ik naar de wolken. Word ik nou gek? Zie ik nou echt een draak? Ik moest er foto van maken wat misschien niet zo slim was op een drukke snelweg. Maar het is me gelukt. Toen ik thuis kwam was ik kapot. Alle informatie en tekens van het universum moest ik echt even verwerken. Mijn derde teken…

Mijn derde teken

Ik lag op de bank en kon geen rust niet vinden. Ik had zoveel vragen. Één van de vragen die door mijn hoofd speelde was, is ons kraanwater dan echt vervuild? Ik speurde het internet af om meer informatie te verkrijgen.

Ik kreeg een tip om te kijken op https://www.gaia-aqua.nl/

Een mooie overzichtelijke website met veel informatie. Het is best prijzig. Maar ik was overtuigd genoeg, het moest er komen. Ik keek voor een goedkope optie en dat zou een koppelstuk worden voor op de kraan, wat makkelijk te bevestigen is met schroefdraad. Ik liep naar de kraan toe om te kijken of het bevestigd kon worden. En ja hoor,  wat zat erop mijn kraan? Een hartje. Het vierde teken!

Mijn vierde teken

Zaterdagochtend een dag na de cursus moest ik al vroeg werken. Zoals ik jullie in het begin al vertelde, leerden we healings te geven door middel van het oude heilige geometrie teken het medicijnwiel! Een rondje met een kruis erin. Ik liep de parkeerplaats op en ik was flabbergasted… Het vijfde teken!

Mijn vijfde teken

We spraken uitgebreid over de piramides en de Egyptenaren maar ook over buitenaards leven. In de avond keek ik op instagram en zag het verhaal van Doutzen Kroes. Ze deelde een boek van Marcel Messing met daarop afgebeeld een piramide. Mijn zesde teken!

Mijn zesde teken

Zes tekens in 2 dagen! Dit was mijn wake-up call om direct te handelen en mijn missie niet meer uit te stellen. Mensen helpen hun harten te openen. Zodat we weer verbinden met elkaar en onze omgeving. Onze planeet heeft ons harder nodig dan ooit!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Bel me gerust (06-29047737). Wil je direct boeken? Klik dan hier.

Copyright 2024 © La Gracia » Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp door:
Online Assistants
La Gracia
La Gracia

Over onze webshop

Beste bezoeker,

Welkom op onze nieuwe website!
Op dit moment zijn wij nog hard aan het werk om onze webshop af te ronden. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen.

Graag vragen we om uw geduld.

Met vriendelijke groet,
Team La Gracia