Cacao Ceremonies

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het opent dan ook je hart-chakra. Daarnaast ontgift het je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbindt ons intuïtief met moeder aarde. The time has come to wake up!

Hoe ziet een ceremonie eruit?

Ik werk graag in kleine groepjes tijdens een ceremonie in een sfeervolle setting. Een ceremonie duurt ca. 90 minuten. Na een korte introductie starten we met een gezamenlijke meditatie en zetten we onze intenties voor de avond. We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen en de chakra’s. De reis zal je zowel diep naar binnen leiden als naar buiten Ik sluit af met een healing voor iedereen en we wisselen ervaringen uit onder het genot van kruidenthee en iets lekkers.

Om de cacao zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter een dag van te voren geen alcohol te drinken en matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht.   

Wanneer en waar vinden deze ceremonies plaats?

De ceremonies vinden plaats in de sfeervolle ruimte in de salon en duren ca. 2 uur. De ceremonies zijn te boeken voor de maandag-, woensdag- en vrijdagavond om 19.00 uur bij voldoende aanmeldingen.  Ook zijn er ceremonies te boeken voor zondagmiddag.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Bel me gerust op 06-290047737.

 

Ceremonie van 120 min | Prijs € 47,50

 

cacao ceremonie