info@lagracia.nl, 06 82009142
Pr. Irenestraat 82, 6661 EA Elst

Spiritueel

Mijn naam is Samantha Winters

Ik ben eigenaresse van spiritual beautysalon La Gracia. Mijn levens missie is zoveel mogelijk mensen gelukkig maken. Het verhogen van u levens geluk! Zodat u emotioneel stabiel blijft en alle dagen kunt genieten in goede gezondheid van het leven. Ik heb deelgenomen aan de cursus van reconnective healing van Eric pearl een Amerikaanse chiropractor die deze gave heeft gekregen! Hij ontdekte dat hij het iedereen kon leren! En reist hiervoor de hele wereld af. Reconnective healing is een nieuwe benadering van gezondheid en van vooruitgang in je leven. Het brengt meer evenwicht, duidelijkheid en verbinding in ons leven. Verbinding met onszelf en met onze omgeving. Ik ben een echte natuur mens. Als kind was ik gefascineerd door de maan.. als klein meisje kon ik uren uit het raam staren om de maan te bewonderen. Voor mij is de maan iets magische. Dit gegeven van moeder natuur passen wij toe in onze salon. Zo werken wij met de verschillende standen van de maan.

Bij mij kunt u verder terecht voor de volgende behandelingen:

Wimperextensions

Wenkbrauwen shapen

Wenkbrauw verven

Bindweefselmassage’s

Schoonheidsbehandeling

Reconnective healing

Volle maan

Volle maan is de meest krachtige maanenergie . Een healing zal krachtiger zijn! De dag van volle maan besteden wij extra aandacht aan het geven van een reconnective healing

Afnemende maan

Afnemende maan bevorderd het ontgiften en uitspoelen het uitzweten en uitademen. De gedurende 2 weken besteden wij extra aandacht aan cupping en bindweefsel massage’s, zeewierpakkingen en zeewiermaskers deze hebben een ontgiftende werking op het lichaam.

Nieuwe maan

De perfecte tijd om toe te nemen in kracht! De dag van nieuwe maan besteden wij extra aandacht aan reconnective healing

De wassende maan

De wassende maan (toenemende maan naar volle maan toe) is de periode van herstel en het opnemen het toevoegen en het toevoeren. In deze gedurende 2 weken gaan we voedende, herstellende producten gebruiken  huid en haar nemen voeding op tijdens wassende maan. 

50

Reserveren

Team La Gracia