Ooglidcorrectie Elst

Naarmate we ouder worden kunnen oogleden gaan hangen en wallen ontstaan. Dit kan om meerdere redenen vervelend zijn. Een hangend ooglid kan ten eerste in de weg zitten. Daarnaast ziet u er vermoeid uit. Door een ooglidcorrectie maakt u weer een frisse en energieke indruk! Wanneer u aan een ooglidcorrectie denkt, denkt u waarschijnlijk aan een chirurgische ingreep. Bij La Gracia voeren we ooglidcorrecties uit met Dermoplasma techniek. Veel minder ingrijpend dan een chirurgische operatie, en toch erg effectief. Zoekt u dus naar een adres voor een ooglidcorrectie Elst? Dan helpen wij u graag verder.

Dermoplasma

Dermoplasma is een techniek op basis van een lange golf radiofrequentie. Deze radiogolven zorgen dat huidvezels samentrekken, wat een liftend effect veroorzaakt. Met behulp van deze techniek kan huid worden gelift zonder erin te snijden. De voordelen hiervan spreken voor zich. Aan een Dermoplasma behandeling zitten geen risico’s vast, de herstelperiode is korter en het heeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een behandeling snel uit te voeren en is het een stuk goedkoper dan een chirurgische lift. Genoeg reden dus om hiervoor te kiezen, alleen helaas nog niet zo bekend omdat de techniek vrij nieuw is.

Onze ooglidcorrectie Elst

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uw ooglidcorrectie te laten uitvoeren, gaan we eerst in gesprek. We vinden het belangrijk precies te weten wat uw wensen zijn. Op die manier kunnen we doelgericht voor u aan de slag. We leggen ook altijd goed aan u uit wat we precies gaan doen, zodat u tijdens de behandeling niet voor verassingen komt te staan. Ook persoonlijk advies over de nazorg voor uw behandeling bespreken we uitgebreid, zodat we maximaal resultaat kunnen boeken.

Geïnteresseerd?

Lees hier gerust meer over Dermaplasma behandelingen. U kunt ook meteen contact met ons opnemen door te bellen naar 0682009142 of mailen naar [email protected]

La Gracia – Ook uw adres voor ooglidcorrectie Elst