Meso Therapie Skin Shooter

HC3-SKINSHOOTER is een modern esthetisch apparaat voor de beste beauty resultaten. Het werkt met innovatieve elektroporatie en nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schieten” op een nieuwe manier, precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie.

Wat is Mesotherapie?
Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen en daardoor het celmetabolisme stimuleren.  Hierdoor ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.  De huid vitaliseert en krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler. Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden! Voorafgaand aan de Mesotherapie wordt de huid eerst behandeld met een Cleansing lotion (milk)  en een Cleansing Tonic of een enzymatische peeling. Vervolgens wordt de huid met de SkinShooter behandeld, voor het Gezicht is dat een behandeling van ongeveer 30 minuten. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende Cream of Serum. De producten welke voor en na de Mesotherapie gebruikt worden bevatten verzorgende en herstellende ingrediënten voor de huid. Afhankelijk van de kwaliteit van de huid kan gekozen worden voor een behandeling per week, per 2 weken of per 4 weken.

Per behandeling €45
In kuurverband 3 behandelingen voor €125

Naaldloze Mesotherapie
Met deze vorm van Mesotherapie is het mogelijk om zonder gebruik te maken van injecties  de huid weer in een optimale conditie te brengen. Zichtbaar worden rimpels minder en er is voor meerdere huidproblemen een behandeltechniek. Door deze speciale techniek is het mogelijk om met essentiële werkstoffen de huidverbetering te stimuleren.