massage Elst

In het dagelijks leven ervaren we een hele hoop stress. Door ons werk bijvoorbeeld. Of onze afspraken en allerlei andere dingen. Tijd voor jezelf is af en toe dan ook hard nodig. Even heerlijk ontspannen en even weg uit de dagelijkse hectiek. Een massage is daar perfect voor. De ene massage is alleen de andere niet. Onze massage Elst is een zogenoemde bindweefsel massage. Dit is niet alleen erg goed om even heerlijk te ontspannen, maar ook goed voor uw huid en voor het verhelpen van blokkades.

De gezondheidsvoordelen van massage

In het algemeen kennen massages meerdere gezondheidsvoordelen. Een massage zorgt ten eerste voor een verbeterde bloedcirculatie. Hierdoor herstellen spieren sneller. Topsporters maken dan ook niet voor niets zoveel gebruik van massages. Daarnaast is het ook goed voor je immuunsysteem. Dat komt doordat massages de bloedcirculatie stimuleren, en daarmee de afvalstoffen sneller afvoeren. Door het ontspanningsmoment verlaag je ook je bloeddruk. Tot slot is het door bovengenoemde voordelen ook goed voor je humeur. Dit alles zorgt ervoor dat massages in het algemeen al een goed idee zijn, maar onze speciale bindweefsel massage biedt nog enkele extra voordelen.

Onze massage Elst

Naast de bovengenoemde voordelen verstevigt onze massage de huid en  reduceert het blokkades. Dit laatste komt doordat we bij onze massages uitgaan van reflexzones. Concreet komt dit erop neer dat er bepaalde zones bestaan die verbonden zijn met klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door tijdens een massage hierop de focus te leggen, verminderen klachten in de bijbehorende organen. Voor een uitgebreide uitleg kunt u hier verder lezen over onze unieke massage.

Klaar voor uw ontspanmoment?

Wilt u graag een afspraak maken voor uw massage? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0682009142 of te mailen naar [email protected]. We hopen u binnenkort in onze salon te verwelkomen!

La Gracia – Ook uw adres voor uw bindweefsel massage Elst

Afspraak maken

 

massage Elst