LED lichttherapie

Led therapie

Het grootste verschil tussen led en traditionele verlichting is dat traditionele lampen een stroomdraadje doen gloeien om licht op te wekken. Leds daarentegen weken met diodes. Een diode herbergt elektronen die zich bewegen in een halfgeleider, waar ze dus licht opwekken. Het licht dat hieruit ontstaat is koud, in tegenstelling tot het warme licht dat door bijvoorbeeld gloeilampen gecreëerd wordt.

LED Therapie bestaat uit 287LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

rood Licht
de meest indringende kracht, bevorderd een betere zuurstofgehalte in het bloed, activeert de cellen. stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Op zijn beurt stimuleert dit de productie van fibroblasten, wat een huidverbeterend effect heeft! Verminderd pigmentvlekken, wondjes, en huidverslapping. Zorgt voor een diepere opname van producten

blauw Licht
behandeling van acne, huidvlekken en mee-eters.
Het licht zorgt ervoor dat zuurstofradicalen vrijkomen, welke de proprionibacterie (die acne veroorzaakt) vernietigt zonder de gezonde huid te beschadigen.

groen Licht

Deze kleur zorgt voor de neutralisatie en veilige balans. Het verlicht de mentale stress en is effectief door de afvoer van lymfoom en oedeem. Daarnaast is het groene licht huidverjongend, huidverbeterend, verminderd pigmentatie, stimuleert de bloedcirculatie.

geel Licht
Het geel licht vermindert inflammatie (ontstekingen) door de circulatie te bevorderen en een versterking van het immuunsysteem te bewerkstelligen. Het verbetert de hydratatie waardoor de huid rustiger en frisser gaat uitzien.

Het reduceert de herstelperiode na een behandeling met fillers, botox, fractional laser, chemische peelings, IPL of laser permanente ontharing en na een chirurgische ingreep zoals ooglidcorrectie en borstchrirurgie.

Prijzen:
- In combinatie met een gezichtsbehandeling € 9,95,-
- Losse behandeling 1x € 25,- Incl Reiniging, Cream Masker en Verzorgende creme
- In kuurverband 4x € 95,- incl Reiniging, Cream Masker en Verzorgende creme.
- In kuurverband 8x € 175,- incl Reinging, Cream Masker en Verzorgende Creme.