Cellulite behandeling

Cellulitis behandeling La Gracia

Een mooie gladde huid zonder oneffenheden, dat is wat elke vrouw het liefste wil. Cellulitis, een onregelmatige en slappe huid met bultjes en putjes, zien we liever niet! U wilt toch ook stralend gezien worden met een gezonde, mooie stevige huid? Wij kunnen u helpen om een einde te maken aan de cellulitis!

Stukje geschiedenis

Cellulitis was niet altijd slecht in de 17e eeuw was mollig zijn en cellulitis hebben iets om mee te pronken. Overgewicht bij mannen en vrouwen was een teken van gezondheid. Vooral cellulitis, dijen met putten en vetkwabjes vond men in die tijd zeer aantrekkelijk. Wanneer iemand dun was werd dit gezien als een teken van armoede. Iemand met obesitas werd gezien als een welvarend en gezond persoon. Dik zijn was dus ook in de zeventiende eeuw een soort statussymbool. Maar in de 20ste eeuw raakten we verliefd op een mooie strakke huid en voeren sindsdien oorlog tegen cellulitis, met crèmes en borstels voor het lichaam, onze tamelijk nutteloze wapens.

De behandeling bestaat uit:

Cupping

De werking van cupping is zeer krachtig! Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding en het stimuleren van Qi (energie). Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Scrubben van de huid

Dode huidcellen worden verwijderd. De aanmaak van nieuwe huidcellen versneld en de doorbloeding word verbeterd en producten worden beter opgenomen!

Thermogel +thermodeken

Activeert de vetafbraak, bevordert de lymfestroom, verhoogt de veerkracht van de huid en geeft een sterk warmte effect.
Breekt vet-en vochtophopingen af, voorkomt de vorming van nieuw vetweefsel en  verstevigt cellulitis-huid. Dt geeft direct een voelbare werking!

Door de Hc-8 u-sonic

  • krijgt de huid meer voedingsstoffen toegediend en de zuurstoftoevoer wordt verhoogd
  • wordt de bloedcirculatie in de vaten verhoogd
  • wordt het lymfestelsel gestimuleerd
  • wordt de opbouw van de collageensynthese bevorderd
  • worden de regeneratie van de cellen en de celdeling geactiveerd
  • wordt het bindweefsel gestimuleerd
  • wordt de stofwisseling bevorderd en stimuleert de vernieuwing van lichaamsweefsel
  • ontspant de spieren door micromassage
  • versneld het herstel van beschadigd weefsel door de bevordering van groei en productie van eiwitverbindingen in de cellen
  • versnelde afbraak van vet
Behandeling duurt ongeveer 90 min | Prijs € 77