info@lagracia.nl, 06 82009142
Pr. Irenestraat 82, 6661 EA Elst

Behandelingen

Mijn naam is Naomie

Ik ben gespecialiseerde Schoonheidsspecialiste.

Ik heb een grote passie voor schoonheid. Nauwkeurigheid en hygiëne is iets waar ik veel aandacht aan besteed. Mijn grootste uitdaging is om bij iedereen het gewenste resultaat te behalen. zodat iedere klant de salon stralend verlaat. Ik zal met veel zorg en persoonlijke aandacht u huid weer proberen in topconditie te krijgen.

Schoonheidsbehandelingen

La Gracia werkt met klapp cosmetics!! KLAPP behandelingen, zijn vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Dermatologisch getest. Anti- aging en duidelijke huidverbetering. Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van treatment kits deze worden volledig en persoonlijk gebruikt en natuurlijk afgestemd op uw huidtype.

• Reinigende behandeling | € 29,00 (30 min.)

Oppervlakte- en dieptereiniging (scrub of enzymepeeling) masker en afsluitende crème.

• Basis behandeling | € 49,50 (50 min.)

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker afgestemd op je huidtype en afsluiten met verzorgende crème.

Meerprijs ampul afgestemd op je huidtype € 6,00

• Basisbehandeling de luxe | € 59,50 (60 min)

Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker afgestemd op je huidtype klassieke massage en afsluiten met verzorgende crème.

Meerprijs ampul afgestemd op je huidtype €  6,00

Special treatment KLAPP ASA Peeling

KLAPPcosmetics-ASApeel-lagracia

Bij het ouder worden, wordt de structuur van je huid minder fijn. Rimpels worden dieper en de huid verdikt waardoor de verzorging van de onderste huidlagen wat moeilijker wordt. De huid wordt moe, oneffen, vlekkerig en ze verliest haar gezonde glans. De ASA Peel gezichtsbehandeling van Klapp gaat deze symptomen gericht tegen. Door een natuurlijk peelingproces met fruitzuren wordt de huid systematisch afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De huid wordt aangezet om weer nieuwe cellen aan te maken en de huid krijgt haar normale dikte terug.

 

Bij Hair&beautysalon La Gracia kun je de Klapp ASA Peeling als enkele behandeling of als kuur ondergaan. De enkele behandeling (90 minuten) kost € 99,00De kuur kost € 250,00. Binnen 28 dagen word je dan 3x behandeld met dit hoogwaardige product van Klapp Cosmetics.

*Wanneer je besluit in september 2018 de kuur te doen, mag je een product naar keuze van Klapp Cosmetics aanschaffen met maar liefst 50% korting.

Bekijk dit filmpje om een indruk te krijgen over de behandeling Klapp ASA Peeling: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1257818827584283&id=936331356399700

• IMMUM behandeling | € 69,00 (60 min)

Zorgt voor het natuurlijke evenwicht in de huid, helpt voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, verzachting bij irritaties veroorzaakt door stress en milieu.

• Caviar Power – Klapp €91 (90min)

Kracht en hydratatie voor de droge, gestresste en regeneratie behoeftige huid.

• Hyaluronic behandeling | € 82,50 (75 min)

Intensieve vochtverzorging, celbescherming en vernieuwing vochtdepots worden aangevuld en rimpeltjes gladder.